landelijke activiteiten

Naast basistrainingen organiseert CCN  verdiepingscurssusen of trainingen gericht op een thema.
Verder zijn er Landelijke Weekeinden (LW), waarin meerdere deelnemers workshops aanbieden rondom een thema.  Er is dan een diversiteit aan workshops en workshopgevers, waarbij het doen van sessies het belangrijkste kenmerk is. In ieder LW is er tevens een aanbod van basistechnieken als een vorm van kwaliteitszorg.
Een landelijk weekend duurt meestal van vrijdagavond tot en met zondag middag; de weekenden worden doorgaans twee keer in het jaar georganiseerd. Deze weekenden zijn alleen toegankelijk voor leden. Echter, actieve co-counselers die nog geen lid zijn kunnen eenmalig deelnemen aan een landelijk weekend op introductie van een CCN-lid.

CCN-online

CCN-online
Op 14 oktober ben je van harte welkom om sesies te doen van 20-21.30 uur.
Laat je verrassen door het een gevoel van gezamenlijkheid ondanks de fysieke afstand. 
Elke CCN-online is anders: soms doen we lichaamswerk als warming-up, soms is er een thema, soms nemen we een techniek onder de loep. Maar sessies doen is het hoofdbestanddeell
Leuk als je meedoet!
Meld je aan bij Carla Dert

ALV aan alle leden

Aan alle leden.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben begrepen kunnen wij de geplande Algemene Ledenvergadering van 11 april niet door laten gaan.
Gezien alle terechte maatregelen is het ook heel moeilijk om nu al een nieuwe datum te plannen. Daarom hebben wij besloten om jullie alvast de stukken toe te zenden. Wil je nu al reageren op bijv. de agenda of zelf agendapunten inbrengen, dan kun je dit doen door een mailtje te sturen aan de voorzitter van het bestuur, Liesbeth Bianchi.
Wij hopen natuurlijk dat alle maatregelen van de regering zoveel effect hebben dat het in juni weer mogelijk is om te vergaderen en we dan alsnog de ALV kunnen laten doorgaan. Mocht dit niet mogelijk zijn dan willen wij graag van jullie weten wat jullie ervan vinden als we eventueel een video-vergadering plannen. Dit is mogelijk via computer, laptop of smartphone .
Wij als bestuur hopen dat jullie allen gezond blijven tijdens deze crisis. Wij staan altijd voor jullie klaar om jullie hierbij te steunen.

Met vriendelijke groet,
Liesbeth Bianchi
Eveline Swidde
Henk Madhuizen

CCN online cocounselen

Afgelopen dinsdagavond was de aftrap van de eerste landelijke regioavond: ‘CCN online’. De dertien mensen die gekomen waren naar de digitale omgeving waren zonder uitzondering verheugd over het effect: het is net echt! Een bijkomend positief effect is dat leden elkaar zien uit alle hoeken van het land; de warme begroetingen spatten van het het scherm. Ook de vier nieuwe aspirantleden werden enthousiast begroet.

dinsdag 12 mei

Save the date voor de volgende ‘CCN online’: dinsdag 12 mei 19.30-21.30 uur, en geef je op!

Aanmelden bij Annemarie.

cocounselen

omgaan met je emoties

je talenten ontdekken

werken aan jezelf

op je eigen manier

met hulp van elkaar

in gelijkwaardigheid en respect

the benefits

CCIUSAlogo
Hier vind je een
video over wat cocounselen
je kan opleveren

CCI video

CCIUSAlogo
Hier vind je een
video over cocounselen met
een voorbeeldsessie

John Heron's website

jheronklein
De complete John Heron
literatuur vnd je op de
website van het South Pacific
Centre for Human Inquiry