internationale CCI workshops

Als je een basistraining hebt gedaan kan je ook deelnemen aan internationale bijeenkomsten.
Internationale CCI bijeenkomsten vinden plaats in Nederland, Duitsland, Ierland, Engeland, Schotland, Hongarije, de USA en Nieuw Zeeland.
De internationale workshops duren ca een week.

Ook kun je vaak deelnemen aan lokale activiteiten in het buitenland. Voor de volledige informatie over workshops in het buitenland kun je op de desbetreffende websites terecht: zie de links naar CCI websites.

CCI-USA 7-12 mei 2019

10087712 the labyrinth at wisdom houseIn mei vindt de internationale CCI-USA workshop plaats in Litchfield, Connecticut. Cocounselers die hun volledige basistraining hebben afgerond zijn van harte welkom.

Come to co-counsel... for support groups... for the talent show... for deep connection... for discharge and re-ecaluation... to learn... to laugh... to hone and expand your skills... for the topic groups... for the venue... for life action... for you!

De prijs varieert van $636 tot $838, afhankelijk van het soort kamer dat je boekt. Er is Early Bird Korting bij boeking voor 7 maart ($25), en tot 7 maart kun je ook zonodig een beurs aanvragen.

De workshop vindt plaats in Wisdom House, Litchfoield. www.wisdomhouse.org

Een folder en aanmeldformulier kun je downloaden op www.cci-usa.org

uitnodiging weekend Duitsland

27-29 mei 2016 in Münster

haus kloppenburgLeden van CCN zijn uigenodigd voor een weekend met Duitse cocounselers op Haus Kloppenburg in Münster op 27-29 mei. Het is een vervolg op het weekend dat afgelopen jaar in Donkerbroek werd gehouden. Het programma wordt door de deelnemers ingevuld. Het thema is: verleden en toekomst.  Meer infomatie vind je in de uitnodiging.

Teachersworkshop CCI 2016

Voorafgaand aan de CCI is er een teachersworkshop in het Major Hotel, 4 km vanaf de CCI accommodatie. Alle informatie vind je in de agenda.

Europese CCI in Hongarije

INVITATION CCI HungaryVan 24 - 30 juli vindt de Europese CCI plaats in het Nyerges Hotel, Monor, Hongarije. Het thema is

Journey into light - Coming to the heart of Europe - aware living in emergent times.

Voorafgaand aan de CCI is er een teachersworkshop in het Major Hotel, 4 km vanaf de CCI accommodatie.

Alle informatie vind je in de agenda, inclusief de folder met een link naar de registratiemogelijkheid.

CCI USA april 2016

CCI USA 2016 International Workshop

Van 19 - 24 april 2016 vindt de jaarlijkse bijeenkomst van CCI USA plaats in het Incarnation Center, Ivoryton, CT. Het thema is "Celebrating over 40 Years". Ga naar de CCI USA website voor de folder en meer informatie. Het inschrijfformulier vind je ook in de agenda.

the science of emotion

In februari boden Rose Evison en Richard Horobin  in Newmarket (UK) een bizondere workshop voor CCI trainers aan: the science of emotion & Co-Counselling. Het aanbod ligt er om een dergelijke workshop ook in Donkerbroek aan te bieden.